21 June 2013

Magic Training Jutawan Bersama Mama Cery

Tarikh Kejadian : 150613
Masa Kejadian : 1430-1730
Tempat Kejadian : Faizland Sdn Bhd (Seri Kembangan)

Seminggu terperap cerita ni...Lagi sikit je nak jadi basi...Sebelum jadi basi, mari la kita up hal kejadian... Hari tu saja gatal pm mamacery cakap nak coaching secara live...Kalau tak, nak buat 1.5.2013..Last minit cancel sebab mamacery ada hal...Stop kejap bagi laluan NC...

Tup tup mamacery kata ada training Jutawan 150613 tu...Ni untuk org yg request & hanya untuk susur galur JUTAWAN...Yang bukan jutawan pergi coaching dengan nenek / moyang masing2 hihi...Sekali sesi boleh muat dalam 20-25 orang je...Buat kat office baru mamacery kat Seri Kembangan...Kalau tak silap sabtu ahad pagi petang la ada training...Hebat mamacery...

Last minit mamacery bagi tugasan kat leader suruh bentangkan tugasan kat depan dengan tajuk yang diberi dalam masa yang ditetapkan...Mamacery cakap kang dia pengsan lak pagi petang asyik bercakap..Ok bos!! tarak hal la...Kalau tak silap ada 4 leader yang diberi tugasan.

Saya dapat tugasan CABARAN DI DALAM BIZ SHAKLEE & BAGAIMANA NAK ATASI..


Pengenalan..Masing2 perkenalkan diri dahulu dan beritahu susur galur masing2..
Wakil leader lelaki...Antara suami yang aktif tolong wife dia dalam biz Shaklee...Hebat ooo..
Bersama anak Shaklee ku Ainnah..Aqif tinggal kat rumah, ucu tolong jaga...Kang i tak fokus nak sedut ilmu...hihi
Wakil MSE...Dari tepi Ainnah, mamafiza, mamacery, Siti Adliah, Yuhaniz
Gambar atas : Sesi petang | Gambar bawah : Sesi pagi
Apa yang saya dapat dari training magic ni? Kan dah coaching di close group?

1. Aura dia lain tau...Jumpa live dengan JUTAWAN SHAKLEE...Siapa tak mahu...Mamacery memang sempoi, suka loyar buruk, buat lawak...haha

2. Bila mamacery bagi leader buat tugasan, so secara automatik kitorg dapat ilmu lain2...Selalu dengar mamacery je bagi coaching...Ni kita dengar lak leader buat tugasan...Dapat tukar tips2...

3. Dapat jumpa ramai kenalan baru...Sebab dalam jutawan sendiri dah ramai susur galur...Dah ramai group...Walau pun kami ni dari group yang berbeza, tapi tiada istilah musuh pun...Kami semua di ajar bersaing secara sihat...

Terima kasih kepada mamacery yang sudi menumpahkan ilmu kepada anak, cucu, cicit mu ini...InsyAllah semoga ilmu yang di sampaikan akan memberi manfaat kepada semua...Kami pun nak berjaya macam mamacery...JUTAWAN MUSLIMAH...


Pic selingan...Kerja siapa lagi kalau bukan budak comel aqif tu...Sabar la wahai hatiiii...

2 comments:

  1. As salam..bestnya blog awak..sy suka baca..jom baca blog saya pula :)
    http://rinnran.blogspot.com/2013/08/jumpa-kak-cery-mamafaiz.html

    ReplyDelete