18 June 2013

Testimoni Carotomax : Mata Ayah Sudah Boleh Nampak Kembali Walaupun Kabur

"Alhamdulillah, tak sangka percubaan pertama cari supplement untuk mata ayah akhirnya berjaya. Ayah ada brain tumor yang effect mata kanannya. Doktor cakap lepas scan & MRI 2 minggu lepas mata kanan ayah dah takde harapan lagi untuk melihat, tapi aku nekad nak bagi ayah makan carotomax ni.

Baru2 ni ayah cakap dia dah boleh nampak semula walaupun kabur. Alhamdulillah! Alhamdulillah! Alhamdulillahhhh........Pergi scan lagi baru2 ni Doktor pun tak percaya. Alhamdulillah.... Sekarang tinggal nak keluarkan nanah je dari dalam kepala.... Mak dan adik pun dah start amik carotomax untuk masalah rabun dorang. Alhamdulillah happy sangat..! Thanks SHAKLEE beri sinar baru untuk ayahku & keluarga saya!!"



***********************************************************

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi ini, saya adalah wakil pengedar sah anda. Anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

Konsultasi secara EKSKLUSIF dan HARGA ISTIMEWA khas untuk anda.


Untuk Info dan Order:

Nor Hafizah Mohd Zabir
Shaklee Independent Distributor | ID 866680
Facebook :Nour Fieza
FB Fan Page : Rahsia Hidup Sihat
WhatsApp | SMS : 012 3549 179
Email : permaysury@yahoo.com


 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

No comments:

Post a Comment